Η «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» στο «3o Forum Ενέργειας»

Η «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» στο «3o Forum Ενέργειας»

Παρούσα στο «3o Forum Ενέργειας», που διοργανώνει η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», αύριο Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, θα είναι η “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” καταθέτοντας τις προτάσεις της για τις ενεργειακές προτεραιότητες για το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα η δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση το Σάββατο 15 Μαρτίου, ώρα 13.00, κατά την διάρκεια της οποίας ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Τζουραμάνης θα μιλήσει με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας: Τι, πώς και γιατί;». Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Ανδρέας Γιαννακόπουλος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Χημείας και μέλος της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” με θέμα: «Ενέργεια: Επιταγή για το μέλλον».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της ενότητας του «Forum Ενέργειας» που είναι αφιερωμένη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού, με αφορμή τις προσεχείς εκλογές, κατά την διάρκεια της οποίας «Οι υποψήφιοι συνδυασμοί για τον Δήμο της Πάτρας καταθέτουν τις προτάσεις τους για τις ενεργειακές προτεραιότητές τους στο Δήμο και στην περιφέρεια».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για