Δύο νεκροί από πτώση τοίχου στη Γραμματικού Μακρυνείας-συνεχής ενημέρωση

Δύο νεκροί από πτώση τοίχου στη Γραμματικού Μακρυνείας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Γραμματικού της Δ.Ε. Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου, μετά από υποχώρηση τοίχου παλιάς οικίας στην οποία γίνονταν εργασίες κατεδάφισης και που προς το παρόν είναι άγνωστο πως προκλήθηκε.

Από τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr/cityvoice.gr από το σημείο του ατυχήματος, δυο άτομα που που έκαναν εργασίες στο χώρο. Οι πληροφορίες που έχουν επιβεβαιωθεί από την Π.Υ. Αγρινίου, αναφέρουν πως τα δυο άτομα που εργάζονταν στο σημείο και καταπλακώθηκαν έχουν χάσει τη ζωή τους. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής , 35 χρονών περίπου, που είναι συγγενής του ιδιοκτήτη της οικίας όπου γίνονταν οι εργασίες και έναν ακόμη μεσήλικα που βρίσκονταν στο σημείο και που εργάζονταν εκεί. Ο ένας εκ των δυο έχει ήδη ανασυρθεί νεκρός από τα χαλάσματα με την συνδρομή των σωστικών συνεργείων, ενώ γίνονται προσπάθειες για την ανάσυρση και του δεύτερου.

Στο σημείο υπάρχουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου , τα δύο σωστικά με οκτώ άνδρες, ενώ παρών είναι και ο υποδιοικητής της υπηρεσίας.

fnjetzewnl5 patratora fnjetzewnl5 patratora1 fnjetzewnl5 patratora2

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για