Πάτρα: Αποχώρησε από την εκδήλωση της Ν.Δ. ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος

Πάτρα: Αποχώρησε από την εκδήλωση της Ν.Δ. o Κώστας Χριστόπουλος

Απορίες προκάλεσε σε στελέχη της ΝΔ η αιφνίδια αποχώρηση του υποψήφιου δημάρχου της Πάτρας Κώστα Χριστόπουλου από την αποψινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Αυτοδιοικητική Προοπτική, κίνηση η οποία – είναι γνωστό – ότι ελέγχεται από τη γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ.

Ο κ. Χριστόπουλος αν και πήγε και στην εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, λίγο αργότερα επικαλέστηκε ασθένεια προς τους διοργανωτές και αποχώρησε, αν και ήταν στους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης.

Κύκλοι της ΝΔ ερμήνευαν το γεγονός ως προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου να διαφυλάξει το ανεξάρτητο της αυτοδιοικητικής παράταξης που ηγείται.

Πάντως η απόφαση Χριστόπουλου προκάλεσε ενόχληση σε στελέχη της τοπικής ΝΔ που μετά το τέλος της εκδήλωσης σχολίαζαν πως εάν ο κ. Χριστόπουλος δεν ήθελε να συμμετάσχει την εκδήλωση θα έπρεπε να το πει εξ’ αρχής και να μην συμπεριληφθεί στους κεντρικούς ομιλητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρόσωπα που είναι επικεφαλής ψηφοδελτίων για την Περιφερειακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ειδικοί επιστήμονες και ενεργοί πολίτες συζήτησαν με στόχο να διαμορφώσουν μια κοινή ατζέντα για τις εκλογές του Μαΐου και για να καταθέσουν την πρότασή τους για την επίλυση των προβλημάτων με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Εισηγήσεις έκαναν οι: Ανδρέας Κατσανιώτης υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, Πλάτωνας Μαρλαφέκας πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας και Γιώργος Γαλανός λέκτορας (υτ) Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για