Αιγιάλεια: Ομόφωνη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για την σύσταση εταιρείας διαχείρισης της τουριστικής μαρίνας

Ομόφωνα υπέρ της σύστασης εταιρείας ειδικού σκοπού με τη συμμετοχή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας και του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου, για τη χωροθέτηση και την κατασκευή της μεγάλης τουριστικής μαρίνας στην παραλιακή ζώνη του Αιγίου, τάχθηκε το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κατά την ειδική συνεδρίασή του για το θέμα το μεσημέρι της Τρίτης, με την παρουσία και του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου.

Στη συνεδρίαση παρών ήταν ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου κ. Μανώλης Καραΐσκος και η μελετήτρια του έργου κα Χρύσα Διονυσοπούλου, που προχώρησαν σε ενημέρωση σχετικά με τις τεχνικές και νομικές παραμέτρους του θέματος, σημειώνοντας παράλληλα και τα βασικά στοιχεία της συμφωνίας για την ίδρυση και τη λειτουργία της εταιρείας ειδικού σκοπού, που θα έχει ως αντικείμενο την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή που θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή και ακολούθως την ανάπτυξη, διαχείριση, λειτουργία και εκμετάλλευση της θαλάσσιας και χερσαίας ζώνης του Τουριστικού Λιμένα Αιγιαλείας.

Από πλευράς του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Τοχμιτζόγλου σημείωσε πως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και επαφές, ώστε το εγχείρημα να καταλήξει σε θετικό αποτέλεσμα.

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για