Πάτρα: Αύριο ο πλειστηριασμός των ακινήτων του Ομίλου "Αντζουλάτος"

Πάτρα: Σήμερα ο πλειστηριασμός των ακινήτων του Ομίλου “Αντζουλάτος”

Σε αναγκαστικό πλειστηριασμό βγαίνουν σήμερα ακίνητα του Ομίλου Αντζουλάτου, αλλά και του επικεφαλής του, γνωστού επιχειρηματία της περιοχής και τέως προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Κώστα Αντζουλάτου.

Η σχετική δημοσίευση έγινε στις 21/2/14, στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ο πλειστηριασμός θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, από ώρα 4 ως 5 το απόγευμα, με επίσπευση της ATTICA BANK (πρώην Τράπεζα Αττικής Α.Ε.).

Σύμφωνα με την περιγραφή του στην κατασχετήρια έκθεση, πρόκειται για ένα γήπεδο που βρίσκεται στη θέση Παληουργιά του πρώην Δήμου Παραλίας και νυν Δήμου Πατρέων, εμβαδού 34.262,38 τ.μ., του οποίου τμήμα 6.403,49 τ.μ. κείται εντός των ορίων του οικισμού Παραλίας και τμήμα 27.858,89 τ.μ. εκτός αυτών.

Μαζί του βγαίνουν, φυσικά, στον πλειστηριασμό και τα κτίσματα που βρίσκονται επί του οικοπέδου. Δηλαδή, α) ένα αυτοτελές ισόγειο κτίριο, που είναι χώρος αποθηκών, με συνολική επιφάνεια 12.374 τ.μ. περίπου, β) άλλο αυτοτελές κτίριο γραφείων, πολυτελούς κατασκευής, αποτελούμενο από ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, συνολικής επιφάνειας 2.400 τ.μ. περίπου.Το ακίνητο αυτό προήλθε από συνένωση οχτώ αυτοτελών αγροτεμαχίων. Ως τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε το ποσό των 10,7 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βαρύνεται με τέσσερις υποθήκες και μία προσημείωση, όπως αναγράφεται στο έγγραφο του πλειστηριασμού αλλά και με πρόστιμο από την Πολεοδομία, ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, καθώς και με τα ετήσια πρόστιμα διατήρησης, δεδομένου ότι τα προαναφερθέντα κτίσματα έχουν χαρακτηριστεί αυθαίρετα.

Τα κτίρια της οδού Τζουρτζ

Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο χώρο, βγαίνουν σε αναγκαστικό δημόσιο πλειστηριασμό, ενώπιον της συμβολαιογράφου Πατρών Παναγιώτας Γεωργίου Αρβανίτη, με επίσπευση της δανείστριας Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., και ακίνητα του οφειλέτη Κώστα Αντζουλάτου, του Νικολάου και της Μαρίας.Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται στο κείμενο του πλειστηριασμού, που δημοσιεύτηκε επίσης στην «Πελοπόννησο», στις 22/2/14, πρόκειται, κατ” αρχήν, για ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στο δώμα πολυκατοικίας, στη διασταύρωση των οδών Τζουρτζ 8 και Γκότση, στο κέντρο της Πάτρας, και το οποίο αποτελείται από δύο κύρια δωμάτια, κουζίνα και λουτρό, επιφάνειας 44,90 τ.μ.Στο διαμέρισμα αυτό ανήκει κατ” αποκλειστική χρήση μέρος του δώματος της πολυκατοικίας και μιας μικρής επιφάνειας προς την ανατολικομεσημβρινή πλευρά της οικοδομής.Ως τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε το ποσό των 47.550 ευρώ.

Το παραπάνω ακίνητο βαρύνεται με μία υποθήκη και μία προσημείωση.Το δεύτερο ακίνητο ιδιοκτησίας Κ. Αντζουλάτου, που βγαίνει ταυτόχρονα σε πλειστηριασμό, είναι το 1/2 αδιαίρετα μιας πεπαλαιωμένης, κατερειπωμένης πετρόκτιστης οικίας χωρίς στέγη, με το οικόπεδο και την αυλή της, χτισμένη σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 211 τ.μ., που βρίσκεται επί της οδού Τζουρτζ 1, στην Πάτρα.

Η παραπάνω οικία αποτελείται από ισόγειο και ανώγειο όροφο. Το ισόγειο αποτελείται από ένα χώρο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη κι έχει δύο σιδερένιες θύρες, επί της οδού Τζουρτζ. Ο ανώγειος όροφος φέρει εξωτερική τοιχοποιία, είναι ερειπωμένος και χωρίς στέγη. Ως τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε το ποσό των 68.250 ευρώ.

Το παραπάνω ακίνητο βαρύνεται με μία υποθήκη και δύο προσημειώσεις, εκ των οποίων μία έχει τραπεί μερικώς σε υποθήκη.

Διαμέρισμα στην Παπαφλέσσα

Σε πλειστηριασμό βγαίνει, επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα, διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας, στη διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα 50 και Βασιλειάδου 2, στην πόλη της Πάτρας, αποτελούμενο από τρία κύρια δωμάτια, χολ, κουζίνα και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 68,530 τ.μ. Ως τιμή πρώτης προσφοράς στην περίπτωση αυτή ορίστηκε το ποσό των 63.350 ευρώ.

Το ακίνητο αυτό βαρύνεται με μία υποθήκη και μία προσημείωση.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για