Δήλωση του Χρ. Πατούχα για την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας

Πάτρα: Αυτόνομη πορεία στις Δημοτικές Εκλογές αποφάσισε ο Χρήστος Πατούχας

Οριστική είναι πλέον η αυτόνομη κάθοδος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Πατρέων του Χρήστου Πατούχα και της «Ανυπότακτης Πολιτείας».

Αύριο Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη ο κ. Πατούχας θα παρουσιάσει την εκλογική διακήρυξη της «Ανυπότακτης Πολιτείας», γεγονός που σηματοδοτεί και την αυτόνομη πορεία της στις δημοτικές εκλογές μετά το οριστικό «ναυάγιο» των συζητήσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.).

Τις πληροφορίες αυτές μετέδωσε το πρωί η εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον «Αντέννα Πάτρας 105,3». Είναι, πάντως, σημαντικό να τονιστεί ότι ο κύριος Πατούχας, σ’ όλες τις φάσεις των συζητήσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ρ.Α.Π. φρόντιζε να διατηρεί τον αυτόνομο χαρακτήρα της δημοτικής του παράταξης η οποία ήδη εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συζητήσεις που τελικώς δεν τελεσφόρησαν, ούτε και όταν έφτασαν στο επίπεδο των επικεφαλής των παρατάξεων (Πατούχας και Σπαρτινός).

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Πάτρα, πλέον, είναι έντεκα, στη μεγάλη τους πλειονότητα προερχόμενοι από τον χώρο του Κέντρου και της Αριστεράς.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για