ΣΚΑΙ life' good

Ψηφίστε και εσείς τα παιδιά απο την Πάτρα που αντιπροσωπεύουν την πόλη μας στον διαγωνισμό του ΣΚΑΙ Life’s good

Τρις μαθητές απο την πόλη μας είναι η μοναδική συμμετοχή στον διαγωνισμό του ΣΚΑΙ life’ good , με το υπέροχο τραγούδι τους  «Ο Τόπος που Ζεις».

Είμαστε 3 μαθητές που αγαπάμε τη μουσική και τις ομορφιές της πόλης μας, τις οποίες προβάλλουμε μέσ’ απ’ αυτό το τραγούδι. Το οπτικό μέρος του βίντεο προσπαθήσαμε να είναι ευχάριστο και να αναδεικνύει τις ωραίες μεριές της Πάτρας. Ο περιορισμένος βέβαια χρόνος που είχαμε μας ανάγκασε να παραλείψουμε κάποια ακόμα ωραία σημεία της πόλης, ώστε να υπάρχει στο βίντεο συνέχεια και συνοχή.

Η παρέα μας αποτελείται από τους: Αρνιακός Χρήστος, Κουτσοσπύρος Νίκος και Νικόπουλος Θάνος.

)

Μπορείτε να ψηφίσετε με δύο τρόπους:

1) Κάνουμε Liκe στην σελίδα  https://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382 – ΠΡΟΣΟΧΗ!! επιλέγουμε τον τραγούδι με τίτλο  Ο Τόπος που Ζεις – 3Players  και κάνουμε κλικ στο VOTE

2) Στέλνοντας  SMS στο 54260 γράφοντας LIFE (κενό) 95

Τίτλος τραγουδιού :  Ο Τόπος που Ζεις
Όνομα ομάδας: 3Players
Περιοχή: Αχαΐας
Κατηγορία: music
Το τραγούδι  βρίσκεται στα 10 πρώτα και συνεχίζει να αναβαίνει κατακτώντας τις καρδιές μας. Ελπίζουμε να μπορέσουμε  να απογειώσουμε την Πατρινή ομάδα που με πολύ κόπο και αγάπη για το τραγούδι κατάφερε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό. Αξίζει στα παιδιά αυτά ένα μεγάλο μπράβο που προσπαθούν με την μελωδία τους να βάλουν λίγο χρώμα σε αυτή την πόλη. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία κι σύντομα να απογειωθούν!!

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για