Πάτρα: Μαγικές βραδιές Μπουρμπουλιού, στην Αίγλη!

Με ονειρεμένο τρόπο συνεχίζονται τα Μπουρμπούλια στην Αίγλη, ξαναβρίσκοντας την παλιάτους δόξα!

Η θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι φίλοι του Μπουρμπουλιού και του Πατρινού Καρναβαλιού, συνεχίστηκε και χτες, Παρασκευή, με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή, κέφι και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δεκάδες ντόμινο, κατέλαβαν από νωρίς κάθε γωνιά της ζεστής και φιλόξενης Αίγλης, σκορπώντας μυστήριο, αλλά και γεμίζοντας ενθουσιασμό τους πολυπληθείς φίλους τους.

Ο χορός ξεκίνησε από νωρίς και δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό, μιας και ο συνδυασμός της ορχήστρας του Κώστα Θεοδώρου, με τον dj των Μπουρμπουλιών, αποδείχτηκε ιδανικός!

Τις εντυπώσεις «κλέβουν¨οι νεανικές παρουσίες, τόσο των αγοριών όσο και των νεαρών, που «ανακαλύπτουν» για πρώτη φορά τα Μπουρμπούλια και ενθουσιάζονται, δηλώνοντας φανατικοί θαυμαστές!

Ειδικά για τους νεώτερους Καρναβαλιστές, υπάρχει ειδική ενημέρωση για τους «κανόνες» και την εθιμοτυπία των Μπουρμπουλιών, αλλά και η δυνατότητα να προμηθευτούν Ντόμινο για την άμεση συμμετοχή τους στον μονοδικό αυτό χορό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μάλιστα, η διαμόρφωση του χώρου, δίνει την δυνατότητα σε όλους να έχουν την δική τους γωνιά, την δική τους παρέα.

Συνέχεια, των Μπουρμπουλιών σήμερα Σάββατο βράδυ μετά τις 9, με πολλές υποσχέσεις για ακόμα εντονότερες και πιο αισθησιακές παρουσίες!

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις 6987 335 840

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για