Πατρών-Κορίνθου: Έως τον κόμβο Δερβενίου επεκτείνονται από σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ολύμπια Οδός: Μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση από τον κόμβου Ξυλόκαστρου έως το Δερβένι

Από σήμερα, 10 Μαρτίου και έως τον Μάρτιο του 2015 οι οδηγοί που κινούνται στην Κορίνθου-Πατρών, από τον κόμβο Ξυλοκάστρου έως το Δερβένι, θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ολυμπία Οδός», «η υφιστάμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση μακράς διάρκειας επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου (στη θέση Λυγιά), θα επεκταθεί σε μήκος και θα εκτείνεται πλέον από τη Χ.Θ. 135+750 έως τη Χ.Θ. 139+150, από 10.03.2014 έως 03.03.2015.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ., ενώ κατά τις περιόδους υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου θα δίδονται δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση αιχμής.

Οι ανωτέρω επεκτάσεις των ρυθμίσεων ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής της Κάτω Διάβασης Κ237 και του τεχνικού επικάλυψης Δερβενίου από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (Κ/Ξ ΟΛΥΜΠΙΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για