Αταλάντευτες οι θέσεις της «Πρωτοβουλίας»: Αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές και απεμπλοκή των κομμάτων από την Τ.Α.

Σημερινά δημοσιεύματα του τύπου προσπαθούν να εμπλέξουν την «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» και τον επικεφαλής της κύριο Ανδρέα Τζουραμάνη σε παιχνίδια νομής θέσεων και εξουσίας. Ο κύριος Τζουραμάνης σταθερός στην άποψη του περί συνεργασίας όλων των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου και εμμένοντας στην προσπάθεια του για συγκρότηση ενός μετώπου λογικής για το καλό της πόλης με την συμμετοχή νέων ανθρώπων από όλους τους χώρους αποδέχτηκε την πρόσκληση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Στη συζήτηση τόνισε για άλλη μια φορά πως η «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές και κάλεσε σε συστράτευση όσες και όσους ενστερνίζονται το καταστατικό, τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα της παράταξης.

Τονίζουμε πως η «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» δεν αποτελεί κομματικό λάφυρο κανενός κόμματος. Αντίθετα θα συνεχίσει τον ανεξάρτητο δρόμο της, συνομιλώντας παράλληλα με φορείς του προοδευτικού χώρου και προσωπικότητες που έχουν άποψη για την πορεία της πόλης.

Αποτελεί αταλάντευτη θέση μας η προσπάθεια απεμπλοκής των κομμάτων από την τοπική αυτοδιοίκηση και η συσπείρωση ενεργών πολιτών ανεξαρτήτως κομματικών ταυτοτήτων. Δεν θα εμπλακούμε σε κομματικές διαδικασίες χρισμάτων και παρεμβάσεων από κομματικούς παράγοντες. Αυτά τα παιχνίδια χειραγώγησης βρίσκονται ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Εμείς πορευόμαστε με μόνο μας διαβατήριο το όραμα και το σχέδιο για την πόλη. Με την ψήφο των Πατρινών η «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» θα διεκδικήσει την θέση της δημοτικής αρχής για την οριστική αλλαγή στην πορεία της πόλης.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για