Πάτρα: Εγκαθίσταται ο εργολάβος στο 7οροφο κτήριο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Εντός των επόμενων ημερών πιάνει δουλειά, ο εργολάβος  στο 7οροφο του κτηρίου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» το οποίο έχει πληγεί από το σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε σήμερα ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Απόστολος Λέτσιος, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της πόλης, και κυρίως για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γεγονός που προκαλεί επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των ασθενών, ιδιαίτερα τις ημέρες που το Νοσοκομείο εφημερεύει.

Ο κ. Λέτσιος από την πλευρά του ζήτησε από το Δήμαρχο τη συνδρομή των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών για την επίλυση περιστασιακών προβλημάτων που προκύπτουν στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Δημαράς  ζήτησε τη συνδρομή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος στην κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των δυο κινητών μονάδων υγείας που θα προμηθευτεί ο Δήμος Πατρέων, καθώς και την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των κακοποιημένων γυναικών που εισέρχονται στον αντίστοιχο ξενώνα που μόλις εγκαινίασε ο Δήμος.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για