ΑΙΓΙΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η αστυνομία σχημάτισε φράγμα από διερχόμενα ΙΧ για να συλλάβει έμπορο ναρκωτικών! Είδαν τον χάρο με τα μάτια τους οι επιβάτες

Κινηματογραφική καταδίωξη το πρωί με οδηγό οχήματος να μη σταματά σε κανέναν έλεγχο…!

Το ύποπτο όχημα, απασχολούσε από την Αρτα, πέρασε τα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου χωρίς να σταματήσει και συνέχισε την τρελή πορεία του μέχρι το Αίγιο, όπου αστυνομικοί της Αχαΐας τον ακινητοποίησαν με «μπλόκο» που είχαν σχηματίσει.

Οπως καταγγέλλουν οδηγοί ατσυνομικοί των ειδικών δυνάμεων τους διέταξαν να σταματήσουν στο Αίγιο και μάλιστα τοποθέτησαν τα αυτοκίνητα το ένα δίπλα στο άλλο σχηματίζοντας φράγμα. Δεκάδες επιβάτες είχαν σκύψει τα κεφάλια και παρέμεναν ακινητοποιιημένοι φοβούμενοι ότι θα γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών. 

Μετά από δεκαπέντε λεπτά το ύποπτο όχημα έφθασε, ακινητοποιήθηκε και δόθηκε εντολή στους οδηγούς να φύγουν. Μεταξύ των ακινητοποιημένων οχημάτων και ένα λεωφορείο. Οι οδηγοί κατήγγειλαν την Αστυνομία πως τους χρησιμοποίησαν για φράγμα και πως θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ζωή τους. 

Στον έλεγχο που ακολούθηση, οι Αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο όχημά του, μεγάλες ποσότητες χασίς.  Χαρακτηριστικό είναι ότι ήταν γεμάτη και η καμπίνα του αυτοκινήτου με τα ναρκωτικά να έχουν καλύψεις τις θέσεις των επιβατών!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για