ΠΑΤΡΑ: Το ζευγάρι που είχε πεθάνει στην οδό Κύπρου… παραμένει στα αζήτητα

Ένας μεγάλος αριθμός θανόντων παραμένει στα αζήτητα σε νοσοκομεία και ψυγεία νεκροτομείων, καθώς δεν έχουν βρεθεί συγγενείς τους, ή αδυνατούν να τους προσφέρουν ακόμη κι αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε αυτονόητο, την ταφή τους.

Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου παραμένει ακόμη, ένα μήνα μετά, το ηλικιωμένο ζευγάρι, που βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα του, στην οδόΚύπρου, στις 3 Δεκεμβρίου 2018.

Kανείδε δεν έχει  αναζητήσει το ανδρόγυνο που πέθανε μέσα στο σπίτι του, με λίγες ημέρες διαφορά ο ένας από τον άλλον, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πολλές προσπάθειες η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει μακρινή  τους συγγενή, που φέρεται να διαμένει σε χώρα των Βαλκανίων, στην οποία  γνωστοποίησε το συμβάν και ανέμενε  ενημέρωση εάν θα παραλάβει ή όχι τις σορούς προκειμένου να γίνει η ταφή τους.

Φαίνεται ότι δεν το έχει πράξει, καθώς υπάρχουν ακόμη μερικές, νομικής φύσης, εκκρεμότητες, και έτσι οι σοροί  εξακολουθούν να «φιλοξενούνται» στα ψυγεία του ΠΓΝΠ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει εμφανιστεί, ακόμη, συγγενικό πρόσωπο και για τον νεαρό άνδρα, ηλικίας 30-35 ετών, ύψους περίπου 1,70-1,80m, που εντοπίστηκε νεκρός  στη θαλάσσια περιοχή των Νιφορεΐκων, το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου. Οι αρχές, πλέον, εικάζουν ότι ίσως πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή και έχασε τη ζωή του, ενώ κολυμπούσε.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για