Πάτρα: Ήσαν όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουν τον Δημήτρη Κοκκώνη

Κατάμεστος από κόσμο ήταν ο ιερός ναός της Αγίας Τριάδας Πατρών στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018 όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία για τον 55χρονο Δημήτρη Κοκκώνη του Ιωάννου που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα το απόγευμα βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη οικογένεια του και τους φίλους του.

Την νεκρώσιμο ακολουθία τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος μαζί και με άλλους ιερείς κι αυτό που τόνισε στο τέλος της ακολουθίας για τον εκλιπόντα ήταν πως υπήρξε ένας τίμιος και εργατικός άνθρωπος, κι ένας άψογος και καλός οικογενειάρχης. Μεγάλος ο πόνος για την αγαπημένη σύζυγο του Δημήτρη Κοκκώνη, Μαρία το γένος Καρύδα αλλά και για τα δύο τους παιδιά, τον Γιάννη και τη Νάσια – Μελαχρινή. Ο βουβός πόνος και τα δάκρυα στα μάτια ήταν μία έντονη εικόνα το μουντό αυτό μεσημέρι της Τετάρτης στο ναό της Αγίας Τριάδας ενώ πολύς ήταν ο κόσμος που πήγε και στο κοιμητήριο της Εγλυκάδας όπου και ετάφη ο Δημήτρης Κοκκώνης.

Φίλοι «αδελφικοί» από το καρναβάλι όπου ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος για χρόνια αλλά και άλλοι φίλοι και συγγενείς της οικογένειας ήσαν εκεί να τον αποχαιρετίσουν. Ανάμεσα τους ο Τάκης Ρούντος, ο Βαγγέλης & ο Δημήτρης Πολίτης, ο Νίκος Κανελλάκης και η Πόπη Αλιβιζάτου, η Κατερίνα Πανταζοπούλου, η Βίκυ Αγγελοπούλου, ο Γιώργος Λογαράς, ο Μάκης Νικολόπουλος, ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, ο Γιώργος Ρώρος, κ.α.

Ο Δημήτρης Κοκκώνης είχε ασχοληθεί με το εμπόριο και πιο συγκεκριμένα με τα είδη καθαρισμού, επιχείρηση που είχε μαζί με τη γυναίκα του Μαρία, στην οδό Σταματίου Βουλγάρεως. Είχε δύο αδέλφια, τον Βλάσση που ζει χρόνια στο εξωτερικό και τη Ρία (Νεκταρία) που είναι καθηγήτρια αγγλικών και ζει με την οικογένεια της στην Αθήνα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για