ΣΚΑΪ: Το κορυφαίο όνομα που αποχωρεί από το κανάλι!

Η πολυπόθητη συμφωνία που επιθυμούσε ο όμιλος ΣΚΑΪ, προκειμένου να κλείσει τη συχνότητα που θα φιλοξενήσει το αμιγώς ενημερωτικό του κανάλι, τον ΣΚΑΪ 24, επιτέλους ολοκληρώθηκε και πλέον η έναρξη της λειτουργίας του μπαίνει στην τελική ευθεία και προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2019.

Ο όμιλος του Γιάννη Αλαφούζου αναζητούσε ένα κανάλι που να κατέχει νόμιμη άδεια περιφερειακού καναλιού, τουλάχιστον μέχρι να προκηρυχθούν οι νέες άδειες για τα περιφερειακά κανάλια.

Οι προσλήψεις ξεκίνησαν, το ίδιο και οι βολιδοσκοπήσεις δημοσιογράφων για τη στελέχωσή του, η οποία αναμένεται να γίνει κυρίως από πρόσωπα του ΣΚΑΪ και στελέχη του Mega.

Ακόμη, βολιδοσκοπούνται πρώην δημοσιογράφοι του Mega με το πρώτο όνομα να έχει γίνει ήδη γνωστό. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος υπολογίζεται για τη μεσημβρινή ζώνη του νέου καναλιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ένθετου των «Παραπολιτικών» ο Γιώργος Αυτιάς δεν θα αναλάβει κάποια συγκεκριμένη ζώνη στο νέο κανάλι, αλλά θα είναι συχνά καλεσμένος στις εκπομπές του σταθμού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για