Κόλαση η ζωή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Alpha!

Τι συμβαίνει με την Xατζηβασιλείου;

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες!!!

Προφανώς αυτό σκέφτεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το κανάλι της! Γιατί το γράφουμε αυτό;

Διότι πολύ απλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θεωρεί ότι στο κανάλι την θεωρούν δεδομένη και γι’ αυτό της κάνουν τη ζωή κόλαση.

Εξηγούμαστε! Η Βίκυ είναι μία κορυφαία παρουσιάστρια που όπου κι αν την έχει βάλει το κανάλι έχει τσακίσει τον ανταγωνισμό. Πρόπερσι την είχανε πετάξει απέναντι απ’ το Survivor, τσάκισε απλά το Survivor.

Πέρυσι, ενώ έχει κάνει επιτυχία εκεί που την βάλανε, τις αλλάξανε πάλι ώρα και μέρα. Πάλι διέπρεψε, πάλι πρώτη, πάλι με διάφορα. Η παρουσιάστρια ότι και να της κάνουν δεν λέει κουβέντα!

Ο σταθμός ποτέ δεν της κάνει τις χαρές, που κάνει στις άλλες παρουσιάστριες! Ενίοτε της καθυστερούν και τα λεφτά της.
Η Βίκυ ανέχεται ακόμη και τον πόλεμο μέσα από το κανάλι της και από το Δήμο Βερύκιο που όποτε μπορεί την εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Παρόλα αυτά η Βίκυ εκεί, κουβέντα δε λέει. Η Χατζηβασιλείου που δουλεύει από μικρό παιδί είναι φοβερή επαγγελματίας και έχει πραγματικά αρρώστια με τη δουλειά της. Είναι όμως να μη της γυρίσει το μάτι!

Έλα λοιπόν που ήρθε η ώρα και της Βίκυς Χατζηβασιλείου το μάτι γύρισε! Η Βικάρα στέλνει τα μηνύματα της παντού! «Μη με θεωρείται δεδομένη θα τα κάνω όλα ίσιωμα».

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι το κανάλι χωρίς να την ρωτήσει χωρίς να πάρει τη γνώμη της για τρίτη χρονιά αλλάζει και ώρα και μέρα για την εκπομπή της «Πάμε πακέτο»!

Άντε τώρα η Βίκυ σκέφτεται να ξαναχτίσει το κοινό της να ξαναχτίσει τηλεθεατές το Σάββατο που αποφάσισε το κανάλι εκεί να την βάλει! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, θεωρεί ότι δεν έχει την προσοχή που πρέπει κυρίως από την διεύθυνση του καναλιού!

Θεωρεί ότι την αντιμετωπίζουν χωρίς την πρέπουσα σοβαρότητα που της αξίζει;
Κρίμα λέμε εμείς. Κορίτσια σαν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν υπάρχουν πολλά στην ελληνική τηλεόραση. Γυναίκες που να κάνουνε τόσα χρόνια καριέρα με τόσα νούμερα και να μην έχουνε σηκώσει την μύτη δεν υπάρχουν.

Vanda’ s Blog

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για