Τίτλοι τέλους για Μουρούτσο – Νάργες;

Κρίση στη σχέση τους φαίνεται πως περνούν ο Μιχάλης Μουρούτσους και η Λάουρα Νάργες. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το ζευγάρι δεν είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Σύννεφα ή οριστικός χωρισμός;

Ο Ολυμπιονίκης μάλιστα είχε στηρίξει δημόσια την Λάουρα όταν είχε μπει στο Survivor, το ίδιο και η Λάουρα όταν μπήκε ο Μιχάλης και είχε πάει στον Άγιο Δομίνικο και είχε συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο Survivor 2 όταν η ομάδα του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.
Μετά το Survivor 2 και την επιστροφή του Μιχάλη, τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να έρθουν στη σχέση τους. Η τελευταία κοινή εμφάνιση έγινε στα βαφτίσια του παιδιού του Χάρη Γιακουμάτου στις αρχές του Σεπτέμβρη και από εκ τότε δεν έχουν κάνει άλλη κοινή εμφάνιση, όπως αναφέρθηκε το Happy Day. Μάλιστα, ο Μιχάλης έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες του με την Λάουρα από το Instagram!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Κάποιες κοινές φωτογραφίες που υπήρχαν στα social media τους, από τον λογαριασμό που διατηρεί ο Μιχάλης Μουρούτσος έχουν διαγραφεί. Η Λάουρα από την άλλη δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες» και τόνισε πως πληροφορήθηκε χθες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για