Μύκονος: Απίστευτο ξύλο στα στενά του νησιού μεταξύ αστυνομικών και νεαρών

Άγριος καυγάς με μπουνιές και κλωτσιές εκτυλίχθηκαν στα σοκάκια της Μυκόνου, ανάμεσα σε 6 αστυνομικούς και 2 νεαρούς ηλικίας 22 και 23 ετών.

Όλα ξεκίνησαν, από μια ασήμαντη αφορμή σε γνωστό μπαρ του νησιού, όπου διασκέδασαν οι δυο ντόπιοι νεαροί και οι έξι αστυνομικοί του κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής, που είχαν φτάσει στην Μύκονο ύστερα από την έκκληση του Δημάρχου γα την αντιμετώπιση των κλοπών.

Ο ένας νεαρός μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Αθήνα για να χειρουργηθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, από του θαμώνες του μπαρ, οι δυο παρέες παρεξηγήθηκαν ύστερα από κάποια άγρα βλέμματα και βγήκαν στο δρόμο να λύσουν τις διαφορές τους. Μάλιστα, ο υπεύθυνος του μπαρ σύστησε στους νεαρούς να μην μπλέξουν γιατί επρόκειτο για αστυνομικούς με πολιτικά.

Τα στενά μετατράπηκαν σε ρινγκ 

Από ότι φάνηκε, δεν τον άκουσαν και ξέσπασε άγριος καυγάς με πολύ ξύλο στα σοκάκια του νησιού. Οι δυο νεαροί ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους, ότι οι αστυνομικοί τους την είχαν στημένη και μόλις απομακρύνθηκαν από το μαγαζί δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση από τους αστυνομικούς.

Από την «μάχη» μεταξύ των δυο πλευρών, ο ένας νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά καθώς του έσπασαν τα δόντια και το σαγόνι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα για να μπει στο χειρουργείο, ενώ ο άλλος δέχτηκε τις περιποιήσεις από το κέντρο Υγείας του νησιού και αποχώρησε.

Ενήμερος για το περιστατικό είναι και ο εισαγγελέας Σύρου, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι και με πειθαρχικές διώξεις από την υπηρεσία τους.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για