Τραμπούκος ο Γιώργος Παπαδάκης: Οι απαράδεκτες εκφράσεις πεζοδρομίου στην Μπάγια και το ξέσπασμα!

Δευτέρα σήμερα και σε αντίθεση με τα όσα είχε υποσχεθεί ο Γιώργος Παπαδάκης η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσιάζει και πάλι από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα»!

Οι αποκαλύψεις για τον τσακωμό ανάμεσα στους δύο συνεργάτες είναι ραγδαίες και σίγουρα σοκάρουν! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ελληνικά ΜΜΜ η συμπεριφορά του Γιώργου Παπαδάκη ήταν εκείνη που οδήγησε την νεαρή δημοσιογράφο στο ξέσπασμα καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής ξέφυγε!

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος της εκπομπής της περασμένης Τρίτης, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε έντονες παρατηρήσεις στην Μπάγια όταν ασχολείται όλη την ώρα της εκπομπής με το κινητό της! Μάλιστα ο παρουσιαστής ξέφυγε στις εκφράσεις του με αποτέλεσμα η κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παπαδάκης την «στόλισε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπάγια Αντωνοπούλου έβαλε τα κλάματα και ήρθε σε επαφή με τον Κυριακού, στον οποίο μάλιστα φέρεται να έθεσε και την παραίτησή της, η οποία ωστόσο (ακόμα) δεν έχει γίνει δεκτή! Όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο, Τρίτη! Η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει άδεια μέχρι και σήμερα και είναι αναγκασμένη να γυρίσει αύριο στην εκπομπή! Εφόσον δεν γίνει αυτό πληροφορίες αναφέρουν πως η παραίτησή της θα γίνει αποδεκτή και η παρουσιάστρια θα αποτελέσει παρελθόν τόσο από το «Καλημέρα Ελλάδα», όσο και από τον ΑΝΤ1!

athensmagazine.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για