Ραγίζει καρδιές ο πυροσβέστης που έχασε σύζυγο και μωρό στο Μάτι – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα από τα τραγικά πρόσωπα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ο Ανδρέας Δημητρίου, ο πυροσβέστης που έχασε τον μόλις 6 μηνών γιο του και τη σύζυγό του Μαργαρίτα από τις φλόγες περιέγραψε τις στιγμές που σημάδεψαν για πάντα τη ζωή του.

Ο άνδρας περιέγραψε τη στιγμή που κατάφερε να φτάσει στην παραλία που είχαν βρει καταφύγιο η σύζυγος και το παιδί τους λέγοντας: “Το μυαλό της ήταν συνέχεια στο παιδί, έλεγε συνέχεια ‘ο μπέμπης, ο μπέμπης’. Εγώ της είπα ‘εγώ φταίω’ και μου είπε ‘μην το ξαναπείς αυτό’. Καθόλη τη διάρκεια που προσπαθούσα να βγω από τα συντρίμμια και τα καμένα αυτοκίνητα, έλεγε συνέχεια ‘ο Θεός είναι μεγάλος θα μας βοηθήσει’”.

“Εγώ δεν είχα καταλάβει το μέγεθος των εγκαυμάτων της, όταν την είδα μετά στο νοσοκομείο σοκαρίστηκα. Ήταν καμένη, είδα ότι κάτι δεν πάει καλά, είδα ότι δεν μπορούσε να δει γιατί τα μάτια της ήταν κλεισμένα. Ο μπέμπης δεν είχε εγκαύματα, είχε μόνο λίγα στα ποδαράκια του και λίγο στο πρόσωπο. Βλέποντας την εικόνα της Μαργαρίτας κατάλαβα ότι έδωσε μάχη για να τον προστατεύσει” είπε ο πυροσβέστης και σημείωσε:

“Να το διαχειριστείς δεν μπορείς. Μετά το άκουσμα της είδησης και αφού πήγα και μου τον έδειξαν, τον αποχαιρέτισα. Είχα την αγωνία μου για τη Μαργαρίτα. Έπρεπε να φανώ δυνατός για αυτή τη γυναίκα που πάλευε”.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για