Δείτε το αυτοκίνητο στο… προαύλιο της Βουλής! Δεν έβλεπε μπροστά του από το μεθύσι ο οδηγός! – ΦΩΤΟ

Τη στιγμή που ένα μικρό Fiat Panda με έναν μεθυσμένο οδηγό εισβάλλει στο προαύλιο της Βουλής τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, αποτύπωσε ο φακός του newsit.gr.

Η εικόνα για το μέχρι που έφτασε το αυτοκίνητο, που ξεκίνησε την «τρελή» του πορεία από την Αττική οδό σχεδόν στο ύψος της Κηφισίας, είναι χαρακτηριστική των όσων έγιναν τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στο newsit.gr τόνισε πως το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή, υπενθυμίζοντας και το γεγονός πως ο παγιδευμένος φάκελος που έφτασε τελικά στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου και τον τραυμάτισε, είχε περάσει από το Κοινοβούλιο.

«Γιατί δεν σηκώθηκε ο πτυσσόμενος φράκτης; Αν είχε εκρηκτικά (σ.σ. το αυτοκίνητο) θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να επανεξεταστούν τα μέτρα στη Βουλή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, ούτε που βρισκόταν δεν ήξερε ο άνδρας που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στη Βουλή λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν μετρήθηκε στο 1,30 με όριο το 0,25!

Ο 59χρονος είχε υποστεί κάποια τραύματα στο πρόσωπο και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και παραμένει φρουρούμενος.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για