Run Greece: Ενα ποτάμι ζωής και χαράς στο κέντρο της Πάτρας! – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το «ποτάμι» του «Run Greece» πλημμύρισε και φέτος τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας! Περίπου 5.000 δρομείς, άτομα κάθε ηλικίας και φύλου, έτρεξαν και φέτος στη διοργάνωση-θεσμό που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στην πόλη μας (εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία Γεωργίου Α΄).

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πατρέων, η Wind και οι υπόλοιποι διοργανωτές και χορηγοί είχαν μεριμνήσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια, ούτως ώστε οι αγώνες να σημειώσουν οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από όλους.
Νικητές ήταν όλοι όσοι πήραν μέρος στον αγώνα, στέλνοντας μηνύματα ζωής, χαράς και αλληλεγγύης, ενώ σύμμαχος ήταν και ο ηλιόλουστος καιρός που επικρατούσε από το πρωι της Κυριακής στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
«Θεωρώ ότι η διοργάνωση πέτυχε και φέτος τους στόχους της και ήταν επιτυχημένη, τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Βαγγέλης Τζελάτης και πρόσθεσε: «Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να φτάσουμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην περιοχή μας».
Παρόντες στον αγώνα-γιορτή ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Κουτσιώρας, ο οποίος μετέφερε στην Πάτρα την λάμψη από τα μετάλλια που κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα στο Βερολίνο, το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, Στέφανος Ματάκης, το μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Ράπτης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντώνης Χαροκόπος, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Νομικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Πλέσσας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης, δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Οργάνωσης Παιδικών Αγώνων, Νίκος Τζανάκος, κ.ά.
Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Τράπεζα Τροφίμων της πόλης μας (η Wind, διά του εκπροσώπου της, ενίσχυσε σημαντικά την προσπάθεια με χρηματική επιταγή), ενώ λειτούργησε και ειδικός χώρος στην πλατεία Γεωργίου Α΄ από το «Χάρισε Ζωή» με στόχο να αυξηθούν οι δότες μυελού των οστών.

Πλέον, το ραντεβού όλων ανανεώνεται για το «Run Greece» του 2019.
Αναλυτικά οι 3 πρώτοι ανά κατηγορία στους αγώνες 10χλμ. και 5χλ.:
ΑΓΩΝΑΣ 10χλμ.
ΑΝΔΡΕΣ
Βαγγελης Μαλλιόγλου (Protergia) 0.33.12
Σπύρος Ιατρόπουλος (Αθηνόδωρος Αιγιεύς) 0.34.05
Νικόδημος Νικολάκεας (ΓΑΣ Ιλισσος) 0.34.08
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Μιχαέλα Φιάσκα (Μυτιλήνη) 0.39.51
Κατερίνα Φωτοπούλου (Metro) 0.41.28
Θεώνη Λουβή (Πέλοπας) 0.41.43
ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ.
ΑΝΔΡΕΣ
Ντένις Γκιούρα (Εσπερος 2004) 0.15.39
Νίκος Σταμούλης (ΓΕ Αγρινίου) 0.15.40
Μάρκο Τζουλιάνο (ΓΑΣ Ιλισσός) 0.16.00
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (Smart Run) 15.05
Μάγδα Γαζέα (Wind) 18.34
Ελένη Νικολοπούλου (ΓΕ Αγρινίου) 19.06
Να σημειωθεί ότι και φέτος πραγματοποιήθηκε αγώνας για μαθητές και μικρά παιδιά.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για