Η «οικογένεια» της Παναχαϊκής φωτογραφήθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς για τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Η Παναχαΐκή είναι έτοιμη για μια ακόμη χρονιά να δώσει τον καλύτερό της εαυτό με…
στόχο μόνο τη νίκη. Μάλιστα η αρχή στο πρωτάθλημα της Football League, θα γίνει με δύο ματς. Συγκεκριμένα, οι κοκκινόμαυροι, υποδέχονται στο γήπεδό τους τον Αιγινιακό, ενώ την δεύτερη αγωνιστική φιλοξενεί την Σπάρτη. κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο της όπου υποδέχεται τον Αιγινιακό, ενώ την δεύτερη αγωνιστική φιλοξενεί την Σπάρτη.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τα δέκα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Παναχαϊκής, καθώς και οι παλιοί παίκτες, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο για πρώτη φορά στην Αγυιά.

Στην επίσημη φωτογράφιση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τρεις τερματοφύλακες που προστατεύουν την εστία της ομάδας: Ανδρέας Κολοβούρης, Βασίλης Σούλης και Κώστας Καπούταγλης.

Επίσης, εκεί ήταν και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Διαθέτοντας ειδικές γνώσεις, πείρα, επαγγελματισμό και αγάπη για τη δουλειά του, είναι έτοιμο να καθοδηγήσει με επιτυχία την Παναχαϊκή και να συμβάλλει στη γενικότερη πρόοδο του οικοδομήματός της.

Μιλάμε φυσικά για τους: Σωκράτης Οφρυδόπουλος (Επικεφαλής Προπονητής), Ηλίας Κυριακίδης (Συνεργάτης Προπονητή), Ανδρέας Φουσέκης (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης), Δημήτρης Κόμπλας (Προπονητής Τερματοφυλάκων), Δημήτρης Τριβιζαδάκης (Προπονητής Αποκατάστασης), Δημήτρης Ξουρής (Αναλυτής/Σκάουτερ).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για