Γνωρίστε τους νέους ψύκτες νερού χωρίς φιάλες

Η χρήση του ψύκτη νερού τείνει και είναι όλο και πιο διαδεδομένη τον τελευταίο καιρό, καθώς αποτελεί μία πολύ καλή λύση για την κατανάλωση καθαρού νερού, στο σπίτι ή στον επαγγελματικό μας χώρο. Εάν έχετε δοκιμάσει στο χώρο σας φίλτρο ή ψύκτη νερού, σίγουρα θα θέλετε να το υιοθετήσετε, καθώς είναι η καλύτερη επιλογή για υγιές νερό και μεγάλη ευκολία στη χρήση του. Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε είναι ότι πλέον κυκλοφορούν στην αγορά και ψύκτες χωρίς φιάλες νερού, οι οποίοι είναι ακόμα πιο εύχρηστοι. Πάμε να δούμε γιατί, καθώς και να τους γνωρίσουμε.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για τους ψύκτες νερού χωρίς φιάλες, οι οποίοι αρχίζουν να γίνονται όλο και περισσότερο διαδεδομένοι. Ένα πολύ βασικό πλεονέκτημά τους είναι ότι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ψύκτες, το νερό φιλτράρεται απευθείας πριν πέσει στο ποτήρι σας. Παράλληλα τα φίλτρα που περιέχουν αφαιρούν από το νερό τη γεύση και την οσμή χλωρίου, καθώς και τα ιζήματα που ενδεχομένως έχει.

Αναμφισβήτητα, ο τύπος αυτός ψύκτη νερού δε χρειάζεται αποχέτευση, αλλά τοποθετείται στην παροχή πόσιμου νερού που ήδη όλοι έχουμε, είτε με ηλεκτρικό ρεύμα. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους ψύκτες νερού, ο συγκεκριμένος δε χρειάζεται απολύμανση, παρά μόνο την έγκαιρη αντικατάσταση του φίλτρου του, περίπου κάθε 6 μήνες.

Είναι περιττό να πούμε ότι το νέο αυτό είδος ψύκτη αποτελεί μία πολύ πιο οικολογική επιλογή, καθώς παρέχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, και καθώς δε χρειάζεται φιάλες νερού, είναι πιο οικολογικός λόγω της έλλειψης πλαστικού και της μη αναγκαίας μεταφοράς των φιαλών στο χώρο σας.

Η νέα αυτή πρόταση ψύκτη νερού, χάρη στα φίλτρα που διαθέτει σας δίνει μία λύση για κατανάλωση ακόμα πιο καθαρού και υγιούς νερού. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι είτε είστε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το εάν έχετε διαθέσιμες φιάλες νερού, να προγραμματίζετε πότε θα παραγγείλετε ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ, ή να πρέπει να αλλάξετε τη φιάλη κάθε φορά που το νερό τελειώνει. Ταυτόχρονα, σας εξοικονομεί πολύτιμο χώρο, αφού πλέον δεν υπάρχει η ανάγκη αποθήκευσης των φιαλών με το νερό.

Οι ψύκτες αυτοί είναι επίσης πιο αποδοτικοί από τους κλασικούς με τη φιάλη νερού, καθώς μπορούν να σας δώσουν συνεχόμενα πάνω από τον διπλάσιο αριθμό ποτηριών με κρύο νερό. Ταυτόχρονα είναι πιο ‘έξυπνοι’ καθώς συλλέγουν το νερό που περισσεύει από το ποτήρι σας σε ένα δοχείο, και όταν αυτό γεμίσει, σας ενημερώνουν με μία ένδειξη  ώστε να το αδειάσετε. Με τον τρόπο αυτό κάνετε και οικονομία στο νερό.

Εάν αναρωτιέστε ποιος ψύκτης είναι καλύτερος για το χώρο σας είτε προσωπικός είτε επαγγελματικός, δοκιμάστε τον ψύκτη χωρίς φιάλες και σίγουρα δε θα θέλετε να τον αλλάξετε.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για