Και η Πάτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Στις 6 Οκτωβρίου, στο Μπουένος Άιρες, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, μιας νέας σχετικά διοργάνωσης, στην οποία θα είναι παρούσα και η Πάτρα. Θα φιλοξενήσει 22 αθλήματα που θα διεξαχθούν σε διάφορες εγκαταστάσεις της πρωτεύουσας της Αργεντινής. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης (6-18 Οκτωβρίου) θα διεξαχθούν αγώνες σε 32 αθλήματα, και 241 αγωνίσματα (115 ανδρών, 104 γυναικών, 20 μεικτά και 2 «ανοικτά») σε 29 εγκαταστάσεις της πρωτεύουσας της Αργεντινής. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 268 αγωνιστικές περιόδους και συνολικά θα μοιρασθούν 1,250 μετάλλια.

Η Πάτρα θα έχει διπλή εκπροσώπηση. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο τάε κβον ντο, στους εφήβους, Αργύρης Σοφοτάσιος εξασφάλισε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων μέσω του παγκοσμίου πρωταθλήματος που έγινε στο Χαμαμέτ της Τυνησίας τον περασμένο Απρίλιο.

Παρούσα, στον στίβο, και η πρωταθλήτρια βάδην της Ολυμπιάδας, Μαρία Σεφεριάδη, ύστερα από την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να ορίσει τις προκρίσεις που της αναλογούν μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 στο οποίο συμμετείχε η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για