ΠΑΤΡΑ: Έφυγε από τη ζωή ο γεωπόνος Ευάγγελος Δεληγιάννης

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους Γεωτεχνικούς, η είδηση της ξαφνικής απώλειας του εκλεκτού συναδέλφου Ευάγγελου Δεληγιάννη, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου Θανάσης Πετρόπουλος.

“Ο εκλιπών ήταν Γεωπόνος και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Δυτικής Ελλάδος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου. Συμμετείχε ενεργά στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος του κλάδου των Γεωπόνων.

Ο Ευάγγελος Δεληγιάννης μας αφήνει ως παρακαταθήκη το ασυμβίβαστο που τον διέκρινε στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την αγάπη του για τους Έλληνες Αγρότες και τη Γεωπονική Επιστήμη.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. αποφάσισε να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του, να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του, να δημοσιεύσει την παρούσα συλλυπητήρια επιστολή στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στις ιστοσελίδες του Παραρτήματος & του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας”.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για