Τι υποστηρίζει το κτήνος που άφησε έγκυο την 16χρονη με βαριά νοητική στέρηση κόρη του!

«Είχαμε ερωτική επαφή μία ή δύο φορές, δεν θυμάμαι ακριβώς πως συνέβη, ήμουν υπό την επήρεια μέθης», δηλώνει μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Βασίλη Νουλέζα στο newpost.gr, ο ηλικίας 41 ετών άνδρας αλβανικής υπηκοότητας που άφησε έγκυο τη με βαριά νοητική υστέρηση 16χρονη κόρη του.Ο δικηγόρος επισημαίνει πως «ο πελάτης μου αρνείται ότι άσκησε βία ή εξανάγκασε την κοπέλα σε συνουσία ή ασελγείς πράξεις». Παράλληλα υποστηρίζει πως «θα ζητήσουμε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης και 48ωρη προθεσμία προκειμένου να μελετήσουμε την δικογραφία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, ο φερόμενος βιαστής της κόρης του, που παρακολουθούσε μαθήματα στο ειδικό εργαστήριο της Άμφισσας και διέμενε στην Ιτέα με τη σύζυγο και τον 15χρονο γιο του, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

Στο πλευρό του αναμένεται να βρεθούν μέλη της οικογένειάς του για να του συμπαρασταθούν, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν  δεν πίστευαν στην τρομερή αποκάλυψη, πως είχε δηλαδή βιάσει την ίδια του την κόρη και την άφησε έγκυο, καθώς κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα εργατικό άνθρωπο που εμφανιζόταν ως πρότυπο οικογενειάρχη.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για