Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αχαΐας και της Ηλείας, λόγω του κύματος της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες , σε λίγη ώρα αναμένεται η επίσημη απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η απόφαση ελήφθη μετά από την ενημέρωση που είχε η Περιφέρεια από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αύριο, με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Η επίσημη ενημέρωση

Πριν από λίγο εστάλη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων, η οποία αφορά τα σχολεία και των τριών νομών της Δυτικής Ελλάδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά από απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους,  όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η απόφαση ελήφθη, εξαιτίας  των  ακραίων  και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται,  ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων και δυσκολίες στη μετακίνηση των μαθητών.»

 

EKTAKTO: Κλειστά αύριο και τα σχολεία σε όλη την Πελοπόννησο

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για