Υποψήφια με το ΚΙΝ.ΑΛ. η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου;

Όλο και πιο έντονη γίνεται η φηµολογία στα πέριξ της Χαριλάου Τρικούπη πως η Μαργαρίτα Παπανδρέου κόρη του αχαιού πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, θα στοιχηθεί µε το ψηφοδέλτιο του Κινήµατος Αλλαγής και θα είναι υποψήφια στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η νεαρή επιστήµονας, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κρήτη, ήταν παρούσα και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήµατος Αλλαγής, που είχε γίνει σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο.

«Αυτό το ενδεχόµενο είναι κάτι που θα χαροποιήσει -αν τελικά ευοδωθεί- την επικεφαλής της παράταξης, Φώφη Γεννηµατά, ενώ πονοκεφαλιά ζει τον σηµερινό της βουλευτή στον συγκεκριµένο νοµό, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος θεωρεί δεδοµένη την ανανέωση στο ψηφοδέλτιο» αναφέρει η εφημερίδα.

«Και αυτό καθώς σίγουρα θα ενταχθεί ο αρκετά νεότερός του Φραγκίσκος Παρασύρης, ενώ πολλοί λένε πως, εκτός από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, ένας από τους µνηστήρες της έδρας είναι και ο ευρωβουλευτής µε την «ΕΛΙΑ» Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος διατηρεί ισχυρό µηχανισµό στην περιοχή όπου γεννήθηκε και µεγάλωσε».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για