Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος που δίδαξε τους έλληνες τι θα πει δύναμη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, όταν σήκωσε την ελληνική σημαία στην παρέλαση του σχολείου του, αλλά και πέρασε από τους πρώτους στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Ο Κωνσταντίνος Κριτζάς, με καταγωγή από την Κρήτη, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 20 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο παράδειγμα δύναμης και θέλησης.

Ο Κωνσταντίνος είχε αναγκαστεί από οκτώ ετών να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας σοβαρής πάθησης την οποία αντιμετώπιζε, όμως, παρά το πρόβλημα της υγείας του, ο Κωνσταντίνος δε σταμάτησε ποτέ να «κυνηγάει» τα όνειρά του και να καταφέρνει να τα κάνει πραγματικότητα.

Ενα από αυτά, λοιπόν, ήταν η εισαγωγή του στη Νομική Σχολή, καθώς ήθελε να ασχοληθεί με την εγκληματολογία, αλλά και η συμμετοχή του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ως σημαιοφόρος του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου.

Παλιοί συμμαθητές, οι καθηγητές, οι φίλοι και η οικογένεια του αγαπητού σε όλους Κωνσταντίνου, του είπαν χτες το τελευταίο αντίο, δίνοντάς του την υπόσχεση ότι θα θυμούνται για πάντα το χαμογελαστό νεαρό με την τεράστια δύναμη.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για