Τρισάγιο στο Μόλο Αγίου Νικολάου Πατρών για τον Ανδρέα, τη Ρεγγίνα και τη Γεωργιάννα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος απο την τραγική εκείνη νύχτα που έχασαν την ζωή τους οι τρείς φοιτητές στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, όταν το ΙΧ που οδηγούσε φίλος τους έκανε βουτιά θανάτου στα παγωμένα νερα του λιμανιού της Πάτρας.

Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Σεπτεμβρίου 2015, η παρέα των παιδιών μετά απο νυχτερινή εξοδο κατευθύνθηκε στον Μόλο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να επιβιβαστούν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Μεσα σε ελάχιστα λεπτά το ΙΧ βρέθηκε μέσα στο νερό.

Το ρολόι έδειχνε 5:40. Τρείς φίλοι νεκροί… ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης, η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη που ήταν από την Πάτρα, καθώς και η 20χρονη φοιτήτρια από την Καλαμάτα, Γεωργιάνα Μουραφέτη.

Οι υπόλοιποι τρείς της παρέας βγαίνουν ζωντανοι.

Το πρωί «ταξιδεύουν» τα νέα σε κάθε σημείο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας, η είδηση προκαλεί σοκ.

Για το τραγικό δυστύχημα η δικαιοσύνη έχει καταδικάσει τον νεαρό οδηγό του μοιραίου ΙΧ, σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και δύο μηνών με αναστολή, ενώ έχει ήδη ασκηθεί έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

Σήμερα, στις 11 το πρωί, στον τόπο της τραγωδίας, στον μόλο της Αγίου Νικολάου ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του Αλέξη, της Ρεγγίνας και της Γεωργιάννας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για