«Τσίμπησαν» στην Τουρκία τον μεγαλέμπορο κοκαΐνης της Βάρκιζας

Ο Σέρβος με το προσωνύμιο «Ιβάν», ο οποίος είχε φέρει στην χώρα μας κάτι λιγότερο από μισό τόνο κοκαΐνης, συνελήφθη τελικά σε τουριστικό θέρετρο στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου έκανε χλιδάτες διακοπές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» συνελήφθη από τις τούρκικες αρχές, έπειτα από πληροφορίες που διαβίβασε η Europol, αφού πρώτα η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει να χαρτογραφήσει τα ίχνη του, διαβιβάζοντας βέβαια τις πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή Αστυνομία.

Ο Σέρβος στις αρχές του 2017 είχε ρίξει τα «δίχτυα» του στην Αθήνα, συχνάζοντας σε κλειστές λέσχες και ερχόμενος σε επαφή με την καλή κοινωνία της πρωτεύουσας, εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας από την Σερβία με το όνομα «Ιβάν».

Σκοπός του Σέρβου μεγαλέμπορου, ήταν η ενοικίαση «καθαρού» διαμερίσματος, προκειμένου να αποθηκεύσει εκεί ο άμεσος συνεργάτης του, ποσότητα άνω των 300 κιλών κοκαΐνης που θα έφερναν από το Περού, με σκοπό να την διακινήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Δεκέμβριο του 2017 η Δίωξη ναρκωτικών πραγματοποίησε εισβολή στο συγκεκριμένο πολυτελές διαμέρισμα στην Βάρκιζα, ανακαλύπτοντας 120 κιλά κοκαΐνης και συλλαμβάνοντας το δεξί χέρι του Ιβάν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για