Πάτρα: Λιποθύμησε άνδρας στην Τριών Ναυάρχων και το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον πεζόδρομο

Βράδυ Τρίτης… Το ασθενοφόρο με σειρήνες ειδοποιεί τους οδηγούς που έχουν κλείσει την Τριών Ναυάρχων να απομακρύνουν τα οχήματά τους αφού ένας άνθρωπος κινδυνεύει.

Όσο κι αν οι σειρήνες ηχούσαν κανείς δεν εμφανίστηκε… Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αναγκάστηκαν να φτάσουν με τα πόδια το φορείο ως το σημείο που ο άνδρας είχε λιποθυμήσει.

Ο άνδρας ο οποίος έτρωγε με την παρέα του σε κατάστημα της Τριών Ναυάρχων ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν οτι θα καθυστερούσαν εξαιτίας όλων αυτών που εγκατέλλειψαν τα οχήματά τους μπροστά στον πεζόδρομο κλείνοντας όλες τις εισόδους και εξόδους για οχήματα έκτακτης ανάγης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά στην Πάτρα. Πριν από μερικά χρόνια ένας άνδρας έπαθε ανακοπή και το ασθενοφόρο έπρεπε να διασχίσει την Ρήγα Φεραίου κάτι που ήταν αδύνατο λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων που είχαν… αποκλείσει την είσοδο στον πεζόδρομο.

Οι ασυνήδειτοι οδηγοί εγκαταλλείπουν τα οχήματα τους σε σημεία όπου απαγορεύεται το παρκάρισμα και απομακρύνονται με αποτέλεσμα να μην ακούν ούτε τις σειρήνες που μπορεί να ηχήσουν σε μια έκτακτη ανάγκη. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν έπρεπε να περάσει κάποιο πυροσβεστικό όχημα…

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για