Νέο ΣΟΚ στην Πάτρα – “Έσβησε” ο Ηλίας Κατσαούνος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο εκπαιδευτικός Ηλίας Κατσαούνος. Ο εκλιπών ήταν διευθυντής στο 53ο Δημοτικό Σχολείο, στην Εύβοιας και Παπαναστασίου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών βρέθηκε νεκρός από τους οικείους του.

Ήταν παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Μπαρακίτη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο 52χρονος ήταν λάτρης του αθλητισμού και ενεργός στους δρομείς υγείας.

Σε δήλωσή του για την απώλεια του Ηλία Κατσαούνου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Θλίψη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του συναδέλφου Ηλία Κατσαούνου. Ο εκλιπών υπήρξε δραστήριος και ξεχωριστός άνθρωπος. Υπηρέτησε τον Κλάδο με ήθος και αξιοπρέπεια.

Τίμησε το λειτούργημα του δασκάλου και υπηρετούσε με επιτυχία έως σήμερα τη δημόσια εκπαίδευση  ως Διευθυντής του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στο οποίο προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες.

Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη σύζυγό του και συνάδελφό μας Μαρία και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αντίο καλέ μου φίλε και συνάδελφε.»

Ο Ανδρέας Μαζαρακης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας, έκανε την εξής δήλωση:

Ο Ηλίας Κατσαούνος ο δάσκαλος της καρδιάς μας, θα φωλιάζει για πάντα στην σκέψη μας.

Φίλε για μας δεν πέθανες. Θα φωλιάζεις στην καρδιά μας κι ακόμα βαθύτερα. Το ζεστό σου χαμόγελο και το καλοσυνάτο σου βλέμμα θα μας συντροφεύει για πάντα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για