Όπου φύγει, φύγει..Εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα – Αυξημένη κίνηση σε Πατρών – Πύργου και Πατρών – Κορίνθου

Φεύγουν και οι τελευταίοι εναπομείναντες από την Αθήνα και άλλα αστικά κέντρα για να περάσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και δροσιά σε νησιά και παραθαλάσσια μέρη της Πελοποννήσου.

Αυτή την ώρα (11.30 ) αυξημένη έιναι η κίνηση στην Πατρών – Πύργου, αλλά και στην Πατρών – Κορίνθου.

Οι εκδρομείς του Αυγούστου έχουν πάρει ήδη τους δρόμους που θα τους οδηγήσουν στον προορισμό τους.

Στο μεταξύ σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακά μέτρα ενόψει και του Δεκαπεντάυγουστου στις εθνικές οδούς, με την Τροχαία να είναι επί ποδός, αλλά και να απαγορεύεται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες η κυκλοφορία των φορτηγών.

Στο μεταξύ η Τροχαία θα δίνει ιδαίτερη έμφαση σε όσους κινούνται χωρίς λόγο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης , βεβαιώνοντας πρόστιμα.

Στο μεταξύ αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εξόδου αδειούχων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Ουρές και σήμερα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Κεντρικό και το Βορειοανατατολικό Αιγαίο, και καλό είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν να ενημερώνονται για τον καιρό.

ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για