Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άρλα Αχαΐας – Απειλήθηκαν σπίτια – Σωτήρια η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών- ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σωτήρια αποδείχθηκε για τους κατοίκους της Άρλας στην Αχαΐα, η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής οι οποίοι κατόρθωσαν να θέσουν άμεσα υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ελαιώνα κοντά στην εκκλησία το χωριού και υπήρξε φόβος να επεκταθεί στις παροικημένες κατοικίες.

Οι πρώτοι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη φωτιά, ώστε να μην πάρει διαστάσεις και στη συνέχεια με τη συμβολή των συναδέλφων τους που κατέφθασαν, την έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Επί τόπου παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Στο σημείο βρέθηκαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 20 άνδρες και έξι άτομα πεζοπόρο.

Οι κάτοικοι της Άρλας κινητοποιήθηκαν και αυτοί άμεσα και στο χωριό επικράτησε αναστάτωση.

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση και των δυνάμεων της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, που κατέφθασαν στο σημείο, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να επέμβουν.

Σύμφωνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις από τη φωτιά κάηκαν περίπου δύο στρέμματα με ελιές.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 10 οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν αυτή την ώρα στη φωτιά που εκδηλώθηκε στο χωριό Άρλα της Αχαΐας. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες, πλησιάζει στα σπίτια από την πλευρά του Ελαιοχωρίου.

Επί τόπου βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο χωριό Άρλα στην Αχαΐα. Επί τόπου σπεύδει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για