ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ: Νταής άνδρας… πλάκωνε στο ξύλο νεαρή γυναίκα

Της κακομοίρας  έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, κοντά στην Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Πάτρας, με τους κατοίκους της περιοχής να ξυπνούν ανάστατοι μέσα στη νύχτα, βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους από τις φωνές μιας γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια.

Το συμβάν έγινε γύρω στις 4.30 με 5 το πρωί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που παρακολούθησαν από κοντά το συμβάν η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια για άγνωστους λόγους από έναν άνδρα που προφανώς τη γνώριζε.

Ο άνδρας τη χτυπούσε  με χαστούκια και κλωτσιές, δείχνοντας πρωτοφανή αγριότητα, την ώρα που η γυναίκα προσπαθούσε να σωθεί από τα χέρια του και είχε βάλει τα κλάματα, φωνάζοντας σε βοήθεια.

Εκείνος δεν σταμάτησε να τη χτυπά έξω στο δρόμο, αλλά και μέσα στο αυτοκίνητό της, με το οποίο η γυναίκα, προσπάθησε να διαφύγει.

Οι κάτοικοι της περιοχής πήραν τηλέφωνο την αστυνομία όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε, όμως υπήρξε η ανάλογη καθυστέρηση στην παρέμβαση.

Όταν έφτασε στο σημείο το περιπολικό, ο άνδρας είχε φύγει και οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στους γύρω δρόμους, μη τυχόν και τον εντοπίσουν. Το περιστατικό ήταν αρκετά άγριο και η γυναίκα πρέπει να έχει σοβαρές μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα, από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για