Ρ.Τ.Ερντογάν: Με ερωτηματολόγιο φακελώνει ακόμη και καθηγητές λυκείων

Ρ.Τ.Ερντογάν: Με ερωτηματολόγιο φακελώνει ακόμη και καθηγητές λυκείων

Aπίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Τουρκία, αφού ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν υπό το βάρος των σκανδάλων που έχουν ξεσπάσει και κλονίζουν τη θέση του και την κυβέρνηση του κατρακυλάει εφαρμόζοντας φακέλωμα και διώξεις που μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα συμβαίνουν!

Αυτή το φορά το καθεστώς Ερντογάν έσπασε κάθε όριο πλέον δεν διστάζει να φακελώσει ακόμη και τους καθηγητές λυκείων.

Σύμφωνα με το Haber.sol.org η διεύθυνση του Επαγγελματικού-Τεχνικού Λυκείου Νετζίπ Φαζίλ Κισακιουρέκ στο Μπαχτσελίεβλερ-Κωνσταντινούπολης μοίρασε γραπτό ερωτηματολόγιο σε μαθητές σχετικά με τους καθηγητές τους, ώστε να φακελώσει αυτούς που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση!

Οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν προς τους μαθητές ήταν οι εξής :

– Έχετε κάποιον καθηγητή ο οποίος βγαίνοντας από την διδακτέα ύλη και από το πρόγραμμα ασκεί εντός της τάξης κριτική στις εργασίες της κυβέρνησης ; Γράψτε το όνομα του. Αναφέρετε τα θέματα συζήτησης.

– Έχετε κάποιον καθηγητή ο οποίος βγαίνοντας από την διδακτέα ύλη και από το πρόγραμμα ασκεί εντός της τάξης κριτική στις εργασίες του πρωθυπουργού ; Γράψτε το όνομα του. Αναφέρετε τα θέματα συζήτησης.

– Έχετε κάποιον καθηγητή ο οποίος βγαίνοντας από την διδακτέα ύλη και από το πρόγραμμα, θέτει προς συζήτηση πολιτικά θέματα και ασκεί προπαγάνδα ; Γράψτε το όνομα του. Αναφέρετε τα θέματα συζήτησης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για