Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής: Τα θύματα της πυρκαγιάς εξαϋλώθηκαν – Κάηκαν ακόμα και οστά!

Τα όσα δραματικά βίωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, περιέγραψε, μιλώντας στο Θέμα 104.6, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιώκας, σημειώνοντας πως «το 90%-95% των θυμάτων ήταν καμμένοι και αποτεφρωμένοι».
Η κατάσταση των σορών ήταν τέτοια που σημαίνει ότι «μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και κατά τόπους πρέπει να αυξήθηκε φοβερά η θερμοκρασία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ, αναφερόμενος στο οικόπεδο του θανάτου στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τα 26 άτομα που βρέθηκαν αγκαλιασμένα ο κ. Μπογιώκας είπε ότι «εκεί που ήταν μαζεμένα τα 26 άτομα πρέπει να αναπτύχθηκαν φοβερές θερμοκρασίες γιατί βρήκαμε οστά μέχρι αποτεφρωμένα. Για να γίνει αυτό με τους στροβιλισμούς που εγκλωβίζει την καύση πιθανότατα αύξησε τη θερμοκρασία πάνω από τους 200 βαθμούς.

Η εικόνα που είδαμε είναι αναμενόμενη για έναν άνθρωπο που καίγεται για δύο ώρες π.χ. σε μια αποθήκη μέχρι να σβήσει η πυροσβεστική, εκεί ήταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Τους εξαΰλωσαν. Έχασαν αμέσα τις αισθήσεις τους και τη ζωή τους» κατέληξε για το θέμα ο κ. Μπογιώκας

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για