Πάτρα: Τον μαχαίρωσε και έγινε καπνός – Πώς ξεκίνησε ο καβγάς – Γυναίκα η δράστης

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από τσακωμό δυο ανηλίκων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Τα παιδιά κάλεσαν τηλεφωνικά τους οικείους τους, που κατέφθασαν στο σημείο και μετά από καβγά, των ενηλίκων αυτή τη φορά, ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο και η άλλη αναζητείται από την Αστυνομία.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει αυτή την ώρα η Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Αγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα, όπου νωρίτερα ένας άνδρας τραυματίστηκε από μαχαίρι, μετά από καβγά.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου είναι γυναίκα και οι αστυνομικοί την αναζητούν βάσει των περιγραφών που έχουν.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της συμπλοκής.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός επεισοδίου που έγινε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του ΚΕΤΧ. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μαχαιρωθεί και επί τόπου σπεύδει ασθενοφόρο.

Το επεισόδιο έγινε στο γήπεδο της Αγίας Αλεξιώτισσας. Επί τόπου βρίσκεται δύναμη της Αστυνομίας, ενώ στη γειτονιά επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για