Ελεύθερος ο Αρμένιος μουσικός του δήμου που κινδύνευε με απέλαση – Μαζί του στα δικαστήρια και ο δήμαρχος Πατρέων

Ελεύθερος προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την ανανέωση της άδειας παραμονής του στην Ελλάδα αφέθηκε σήμερα από το δικαστήριο της Πάτρας ο 48χρονος μουσικός της Φιλαρμονικής και της Μπάντας του Δήμου Πατρέων Ασατούρ Σερκισόβ. Ο μουσικός υπέβαλε σήμερα σχετικό αίτημα στο δικαστήριο το οποίο έγινε δεκτό. Στο πλευρό του κατά τη σημερινή διαδικασία βρέθηκε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

10.25πμ Στα δικαστήρια της Πάτρας οδηγείται σήμερα η υπόθεση του 48χρονου Αρμένιου μουσικού Ασατούρ Σερκισόβ, ο οποίος ζει εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα και βρέθηκε ξαφνικά στα κρατητήρια την περασμένη Πέμπτη επειδή πηγαίνοντας να δηλώσει κλοπή διαπιστώθηκε ότι έχει λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα!

Ο αλλοδαπός μουσικός αντιμετωπίζει  πλέον  τον κίνδυνο  να απελαθεί .

Ο μουσικός, όπως ενημέρωσε ο νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Τάκης Πετρόπουλος από το 2002 ως το 2011 εργάστηκε στον Δήμο Πατρέων και ως βιολιστής στην Ορχήστρα από το 2005 ως το 2011.  Η δικηγόρος του επικοινώνησε με τον Δήμο Πατρέων, από τον οποίο ζητήθηκε  για το διάστημα κατά το οποίο εργάστηκε στον Δήμο.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε  πως η βεβαίωση έχει ήδη δοθεί και πως ο Δήμος δεν έχει κληθεί στη δίκη ωστόσο αν ζητηθεί, θα παραστεί στέλεχος της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να θέσει υπόψη του δικαστηρίου,  τα δεδομένα και το δικαστήριο να αποφασίσει για το θέμα της άδειας παραμονής.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για