Δεν έχει τέλος η τραγωδία – Ταυτοποίηθηκε η σορός ακόμα μίας αγνοούμενης

Ένας ακόμη τραγικός επίλογος. Η Αθηνά Καραλή είναι επισήμως νεκρή, αφού η σορός της ταυτοποιήθηκε…Το απόγευμα της Κυριακής, 30.07.2018, είχε γίνει γνωστό πως ταυτοποιήθηκε και η σορός του Σπύρου Κάκαρη, με τον οποίο η άτυχη γυναίκα ήταν μαζί στο Μάτι, πριν από ακριβώς μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ταυτοποίηση της σορού της άτυχης γυναίκας έγινε σήμερα το πρωί. Δηλαδή μια εβδομάδα μετά την εθνική τραγωδία και κανείς δεν μπορεί καν να διανοηθεί το τι μπορεί να πέρασε η κόρη της.

Η οποία σήμερα, έχει αλλάξει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την οποία δείχνει την ψυχολογική της κατάσταση. Ένα μαύρο φόντο και τίποτα παραπάνω…

Η ίδια είχε ραγίσει καρδιές μια μέρα μετά την «αποφράδα» ημέρα, όταν μίλησε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γίνει το θαύμα…

Η Ιωάννα Καρακουλάκη, δεν μπορούσε κάθε τόσο να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η ίδια τόνιζε: «Ψάχνουμε την μαμά μου, δεν την βρίσκουμε πουθενά, έχουμε ψάξει παντού. Σε όλα τα νοσοκομεία, τα νεκροτομεία… Παντού έχουμε πάρει, την πυροσβεστική, κανένας δεν ξέρει…».

«Η μητέρα μου αρχικά είχε εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία στο Μάτι», συνέχισε. «Δεν μπορούσε να βγει. Τηλεφώνησα εγώ. Κάποιος απάντησε το τηλέφωνο, δεν ήταν εκείνη. Άκουγα που ουρλιάζανε. Δεν ξέρω ποιος ήταν.

Μετά ξαναμίλησα, πήρα τηλέφωνο ξανά και μου απάντησε ένας κύριος. Μου είπε ότι είναι μαζί της, ότι έχει κάποια εγκαύματα αλλά είναι καλά. Μετά ξαναμίλησα μαζί της, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε. Και μετά από εκεί και πέρα δεν ξανά μιλήσαμε. 21:06 μίλησα τελευταία φορά μαζί της«.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για