ΠΑΤΡΑ: Ενταση και τεράστιες ουρές… για το βάουτσερ των παιδικών σταθμών! Χαμός στα γραφεία της ΑΔΕΠ – ΦΩΤΟ

Από τη νύχτα ξεκίνησε η ταλαιπωρία των πατρινών που ήθελαν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς, καθώς δεκάδες γονείς “κατασκήνωσαν” κυριολεκτικά έξω από τα γραφεία του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και να πάρουν το πολυπόθητο  χαρτί (βάουτσερ) για να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς, τη νέα σχολική χρονιά.

Είναι χαρακτηριστικό ,  πως υπήρχαν πολίτες που έφθασαν αργά τη νύχτα και είχαν προμηθευτεί κουβέρτες για να κοιμηθούν εκεί και να περιμένουν τα γραφεία να ανοίξουν για να προλάβουν να πάρουν σειρά προτεραιότητας και να βρούν θέση σε παιδικό σταθμό.

Στις 5 το πρωϊ έξω από τα γραφεία είχαν μαζευτεί δεκάδες άτομα. Μάλιστα όποιος προσερχόταν εκείνη την ώρα λάμβανε χαρτί προτεραιότητας πάνω από το νούμερο 100 !

Στο μεταξύ η ταλαιπωρία των γονιών ξεκίνησε από το βράδυ αργά όταν και έγιναν μεν γνωστά τα αποτελέσματα, ωστόσο ήταν αδύνατον να μπεί κανείς στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ , για να δει τα οριστικά αποτελέσματα, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για