Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο πατρινός Παναγιώτης Ηλιόπουλος- Έκανε διακοπές στην Αντίπαρο

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 67 ετών ο πατρινός Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας και ενώ βρισκόταν στην Αντίπαρο, ένιωσε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στη Σύρο, όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών, τη δεκαετία 1980-1990.

Είχε διατελέσει γενικός διευθυντής της Πειραϊκής Πατραϊκής και στην συνέχεια ήταν διευθυντικός στέλεχος σε μεγάλη εταιρία ηλεκτρονικών της Αθήνας όπου και συνταξιοδοτήθηκε πέρσι και επέστρεψε στην Πάτρα με την συζυγό του. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά .

ον Παναγιώτη Ηλιόπουλο ανακάλυψε τυχαία σε μια σχολική εκδρομή ο Βασίλης Λαβδας. Διακρίθηκε στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, πρωταθλητής Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Μέλος μιας μεγάλης ομάδας που έφτασαν τον στίβο της Ολυμπιάδας σε ψηλά για την εποχή επίπεδα, ασχολήθηκε διοικητικά για 6 χρόνια, περίοδος όπου υπήρξε πλήρη οργάνωση με αποτέλεσμα όλα τα τμήματα να αγωνίζονταν σε εθνικές κατηγορίες, το δε τμήμα στίβου (έφορος τότε ο Γιάννης Σταματόπουλος, επτά οι προπονητές) έφθασε στην 5η θέση πανελλαδικά! Κύρια όμως, η στρατηγική κίνηση εύρεσης και απόκτησης του οικόπεδου που σήμερα έχει κτιστεί το γήπεδο της Ολυμπιάδας!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για