Φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι το σπίτι του Ηλία Ψινάκη δεν κάηκε όπως ο ίδιος είχε δηλώσει

Στόχος της οργής κατοίκων του Μαραθώνα έχει γίνει ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης τον οποίο κατηγορούν για απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.

Μάλιστα στο σημερινό επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο κάτοικοι ζητούσαν να μάθουν για ποιον λόγο δεν έγινε εκκένωση των οικισμών και κάηκαν οι κάτοικοι μέσα στα σπίτια τους, χωρίς όμως να πάρουν κάποια απάντηση αφού ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης ήταν απών από την συνεδρίαση.

Πέρα όμως από το θέμα των ευθυνών ο κ. Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» για ένα ακόμα ζήτημα: Ο δήμαρχος Μαραθώνα χθες είχε ισχυρισθεί ότι ανάμεσα στα κατεστραμμένα σπίτια ήταν και το δικό του. Χθες, μάλιστα, είχε πει χαρακτηριστικά -σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του Alpha-, για το σπίτι του, ότι «ευτυχώς που κάηκε, γιατί αλλιώς θα έλεγαν ότι έβαλα εγώ τη φωτιά».

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη δήλωση του κ. Ψινάκη:

Όμως φωτογραφίες  που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του δημάρχου αποδεικνύουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του youweekly, πως το σπίτι δεν κάηκε!

Σύμφωνα με το φωτογραφικό ρεπορτάζ, η φωτιά φαίνεται να έχει «γλύψει» τον τοίχο του σπιτιού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει καεί όπως ισχυρίσθηκε ο κ. Ψινάκης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι το σπίτι το σπίτι του Ηλία Ψινάκη δεν κάηκε όπως ο ίδιος είχε δηλώσει

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι το σπίτι το σπίτι του Ηλία Ψινάκη δεν κάηκε όπως ο ίδιος είχε δηλώσει

Σπίτι Ηλία Ψινάκη

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για