Πρωτοβουλία αγάπης του Πατρινού Διονύση Μικελάτου μέσα από τις φυλακές- Οι κρατούμενοι αιμοδοτούν για τους πυρόπληκτους

Οι φονικές πυρκαγιές της Αττικής με τους τόσους νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες,  ευαισθητοποίησε και τους κρατούμενους των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Πατρινού Διονύση Μικελάτου, έγιναν όλες οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η αιμοδοσία μέσα στις φυλακές.

Ο Διονύσιος Μικελάτος έχοντας πάντα στο πλευρό του τους φίλους συγκρατούμενούς του από την ακτίνα Ε1, συγκέντρωσαν υπογραφές και χαρτιά τα οποία στάλθηκαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Πολιτικής Διαφάνειας προκειμένου να ξεκινήσει η αιμοδοσία, κάτι το οποίο ενέκρινε τελικά το Υπουργείο και την Πέμπτη το πρωί αναμένεται Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας στις φυλακές. Ήδη από την ακτίνα του Διονύση Μικελάτου έχουν συγκεντρωθεί 40 εθελοντές αιμοδότες.

Την ίδια ώρα, γίνεται κινητοποίηση και στις υπόλοιπες ακτίνες από άτομα χωρίς προβλήματα υγείας που μπορούν και θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια. Όπως πληροφορούμαστε τόσο ο Πατρινός κρατούμενος όσοι και οι υπόλοιποι που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία δηλώνουν συντετριμμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις κι έτσι αποφάσισαν να μην μείνουν απλοί θεατές.

Παράλληλα, επιχειρείται συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να στηρίξουν και οικονομικά τους πληγέντες, κάτι το όποιο θα ξεκινήσει την Παρασκευή.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για