Την αμοιβή του από τη συναυλία στο Nammos δίνει ο Ρέμος στους πυρόπληκτους

Η προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos μετατίθεται και με ανακοίνωσή της η επιχείρηση κάνει γνωστό πως μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής. Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram ενημερώνει πως η δική του αμοιβή θα πάει στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.

«Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου – Amr Diab στις 26/07 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής. Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Λίγη ώρα αργότερα μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης ο τραγουδιστής, με ανάρτησή του στο Instagram, κάνει γνωστό πως παραχωρεί το σύνολο της αμοιβής του από τη συγκεκριμένη συναυλία στους πυρόπληκτους.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για