Πάτρα: Έληξε το θρίλερ με τον 62χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει- 21 ώρες διαπραγματεύσεων – ΦΩΤΟ

Νεότερο: Έληξε πριν από λίγο το θρίλερ με τον άνδρα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του με όπλο. Η προσπάθεια των ανθρώπων της Αστυνομίας να αλλάξει γνώμη και να μην αυτοπυροβοληθεί κράτησε πάνω από 21 ώρες.

Άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο διαμέρισμα και τον ακινητοποίησαν.

Νεότερο: Σύμφωνα με πληροφορίες  άλλαξε ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. καθώς λόγω κούρασης δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο σημείο. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν όμηροι και δεν απειλούνται άλλα άτομα η Αστυνομία περιμένει την φυσική εξάντληση του 62χρονου ώστε να λήξει ομαλά το όλο επεισόδιο.

Νεότερο: Συνεχίζονται από τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, οι διαβουλεύσεις του ειδικού διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ με τον 62χρονο άνδρα που απειλεί να αυτοκτονήσει στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τους γύρω από το σπίτι δρόμους και ο άνδρας παραμένει στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, συνομιλώντας με τους αστυνομικούς, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.

Νεότερο: Παραμένει οχυρωμένος στο σπίτι του στην Αγυιά της Πάτρας, ο 62χρονος ο οποίος απειλεί να αυτοκτονήσει με την καραμπίνα

Νεότερο: Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Αγυιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που  απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Βρίσκεται στο μπαλκόνι και δηλώνει έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη.

Nωρίτερα: Αναστάτωση στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Άνδρας φέρεται να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο στην οδό Καρόλου Κουν 49.

Στο σημείο βρίσκονται  ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διαπραγματευτής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι 62 ετών.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για