Τρεις νέοι Πατρινοί έφυγαν με διαφορά ωρών από τη ζωή στα 45, 49 και 50 τους χρόνια – Θλίψη για Μιχαλόπουλο, Βουτσινά, Κονταξή

Τρεις νέοι άνθρωποι, γνωστοί Πατρινοί έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες μέρες σκορπίζοντας θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία. Στα 45 της μόλις χρόνια η Μαρία Γρηγ. Κονταξή έφυγε από τη ζωή. Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Δημήτριο Φάλαρη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τον Γρηγόρη.

 

Η Μαρία Κονταξή αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια.

Σε ηλικία μόλις 49 ετών ο Γιώργος Μιχαλόπουλος μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών των ζαχαροπλαστείων Εντελβάις, έφυγε από τη ζωή. Ο 49χρονος αντιμετώπιζε εδώ και λίγους μήνες σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με το οποίο πάλεψα σκληρά χωρίς να καταφέρει να το νικήσει.

 

Ήταν γιος του Νίκου Μιχαλόπουλου, είχε τρία αδέλφια, την Διονυσία, τον Χρήστο και τον Ανδρέα καθώς και έξι ανίψια. Δεν ήταν παντρεμένος και ουσιαστικά είχε μεγαλώσει μαζί με την οικογένεια των ιδιοκτητών της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων.

Νικημένη από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή η Νέλλη Βουτσινά, είδηση που προκάλεσε σοκ σε όλους όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν Ήταν μόλις 50 ετών.

 

Ένας δραστήριος και πολυάσχολος άνθρωπος, φιλόλογος – κοινωνιολόγος που τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνη στον εκδοτικό οίκο του Γιάννη Πικραμένου. Κίνησε να βρει την πολυαγαπημένη της αδελφή Ναταλία που είχε «φύγει» επίσης νέα, και άδικα πριν από 5 μόλις χρόνια.

Νέλλη Βουτσινά

Γιώργος Μιχαλόπουλος

Μαρία Κονταξή

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για