Έφυγε ένας θαυμάσιος δάσκαλος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος- Θλίψη για το θάνατο του Χρήστου Δήμου

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από τη ζωή ο Καθηγητής Μαθηματικών Χρήστος Δήμου, ένας εξαιρετικός καθηγητής και ένας θαυμάσιος άνθρωπος, όπως συμφωνούν όλοι όσοι τον γνώρισαν.

Ένας άνθρωπος με πολλές ανησυχίες και κοινωνικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και η μουσική.

Ήταν μέλος της Ορχήστρας του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Αγαπούσε τα παιδιά και με τους μαθητές του γινόταν καλός φίλος.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, δεκάδες υπήρξαν τα σχόλια στο facebook.

Μερικά από τα μηνύματα που γράφτηκαν:

«Καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που μου δίδαξε πολλά σε αυτά τα λίγα χρόνια που τον γνώριζα. Που με έμαθε να αγαπώ αυτό που κάνω. Σε έναν άνθρωπο που το χαμόγελό του, η θέληση για ζωή, η αισιοδοξία του και πολλά αλλά παρόμοια ήταν αυτά που τον κυρίευαν. Είχες να προσφέρεις πολλά ακόμα σε αυτόν τον κόσμο Κ. Δήμου. Οι καλύτεροι άνθρωποι φεύγουν πάντα πρώτοι…».

«Καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που μας έμαθε τόσα πολλά πράγματα τόσο στο σχολείο όσο και για τη ζωή! Μας έμαθε να είμαστε πάντα αισιόδοξοι και να μην παρατάμε ποτέ τα όνειρα μας! Θα μας λείψει τόσο πολύ…».

«Πραγματικά ένας υπέροχος άνθρωπος, ο οποίος μοίραζε χαρά, αισιοδοξία, δύναμη και αγάπη σε όλους όσους των γνώριζαν. Κύριε Δήμου ήταν τιμή μου και ήμουν πολύ τυχερή που σας είχα καθηγητή. Μου διδάξατε διάφορα πράγματα αλλά πάνω απ’ όλα να είμαι άνθρωπος, να νοιάζομαι για τους άλλους και να βλέπω την θετική πλευρά σε οτιδήποτε κακό συμβαίνει. Αν και είχατε πολλά να προσφέρετε ακόμα, ο Θεός επέλεξε να σας πάρει κοντά του και να γίνεται ένας ακόμα άγγελος στο παράδεισο. Θα μου λείψετε πολύ Κύριε Δήμου, μακάρι η ψυχή σας να βρεί γαλήνη! Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια σας…»

Ο Υπεύθυνος του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων Χρήστος Γιαννόπουλος, έγραψε:

«Ψάχνω να βρω προτάσεις, λέξεις, αρχή, τέλος, να βρω κάτι τέλος πάντων να γράψω για το Χρήστο που έφυγε από κοντά μας πολύ νωρίς αλλά αφήνοντας πίσω μια τεράστια καρδιά γεμάτη αγάπη, στοργή, συμπόνια, καλοσύνη έτοιμος να την δώσει κι΄ αυτή ακόμα για το κοινό καλό. Μια καρδιά, μια ζωή, μια πορεία που εγώ τουλάχιστον την ζηλεύω. Ανατρεπτικός σε κάθε του βήμα, στωικός σε κάθε του βλέμμα, εμπνευστής σε κάθε του λέξη, καλοσυνάτος σε κάθε του χαμόγελο, δημιουργός σε κάθε του νότα, αξιοπρεπείς σε κάθε του κίνηση χαράζοντας τ΄ αχνάρια για ένα καλύτερο αύριο.

Θερμά συλλυπητήρια στην καταπληκτική του οικογένεια που μέχρι τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό του. ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΧΡΗΣΤΑΡΑ»

Το τελευταίο αντίο στο Χρήστο Δήμου θα είναι την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 στον Ναό της Παντάνασσας στις 16.30. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις τις 15.30.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για